Ometi in fasade

Strojni ometi

Med zaključna gradbena dela spadajo tudi strojni ometi. Z njimi prekrijemo opečnate ali betonske stene. Ker nam je zadovoljstvo stranke ključnega pomena in da bi vaš objekt dobil lep končni izgled, vam ga izdelamo strokovno in kvalitetno.

Za dosego teh kriterijev je potrebno nenehno strokovno izpopolnjevanje delovnega kadra, znanje, natančnost, izkušnje in vrhunski materiali. Na osnovi večletnih preizkušanj smo se odločili za Rofix, ki nam s tehnično in strokovno podporo stoji ob strani že več let.

Na ta material prisegajo tudi naši poslovni partnerji iz tujine, saj ga odlikuje predvsem trdnost kot tudi enostavna vgradnja. Po vaši želji lahko izdelamo zaribani ali zaglajeni omet. Priporočamo vam zaribane omete, ker s tem dosežemo paropropustnost (stena diha). Zaglajeni ometi pa vam prinesejo gladkejši vizualni izgled sten.

Fasade

Namen fasade ni le lep zunanji izgled vaše hiše, ampak predvsem njena uporabnost. S fasado si zagotovite preprečitev udora hladnega (v zimskih mesecih) ali toplega (poleti) zraka iz zunanjosti v vaše bivalne prostore. Poleg tega mora biti fasada paropropustna, s čimer uravnavate vlago v protorih.

Vse zgoraj omenjene lastnosti vam zagotovimo s kvalitetno vgradnjo izolacijskih materialov. Izbirate lahko  med trdimi ploščami iz ekspandiranega polistirena (stiropor) ali lamelami iz kamene volne. V predelu, kjer vaša fasada prihaja v stik s tlemi (cokl) pa vam priporočamo ekstrudirani polistiren (stirodur).

Z dvakratnim nanosom fasadnega lepila in armirno mrežico poskrbimo, da so vsi  omenjeni izolacijski elementi kar najbolje pritrjeni na vaš objekt. Sedaj je potrebno nanesti le še zaključni sloj po vaši izbiri.

Tudi na tem področju vam priporočamo sisteme Rofix, saj so ti materiali že vrsto let med najkvalitetnejšimi na trgu.Če želite na vaši fasadi še kakšne zahtevnejše detajle, smo pravi naslov, naša ekipa fasaderjev je strokovna, natančna in uigrana. Kot pri vseh ostalih delih, operativno vodstvo stalno nadzira vse detajle izdelave, seveda v stalnem kontaktu in posvetovanju z vami.
Kot že večkrat omenjeno, naše osnovno vodilo je zadovoljna stranka.

Comments are closed.